Keuken design voorbeeld

In dit overzicht vind u verschillende elementen die VraagTeken heeft mogen realiseren voor de familie Spierings. De meubels staan in verschillende vertrekken en hebben zodoende een logische connectie met elkaar, al dienen ze ieder een andere functie. Door het afgestemde materiaalgebruik en overeenkomsten in de stijl ervaart de eindgebruiker al lopend door de vertrekken een natuurlijke eenheid in de woning. Er is een huiseigen stijl ontstaan waarbij de beleving, afhankelijk van de ruimte waar men zich bevindt, speels overloopt van de ene naar de andere stijl.


Omdat er vanaf het begin onderlinge contacten zijn gelegd tussen VraagTeken en de architect is een doeltreffend en effectief proces opgestart. De korte lijnen tussen de ontwerpers en de opdrachtgever heeft voor een optimale ideeënuitwisseling gezorgd. Dat heeft grote voordelen.

Deze efficiëntie zorgt voor foutloze werktekeningen en daarmee voor besparing. VraagTeken werkt in 1 keer goed.

Bovendien zijn in een vroeg stadium leveranciers ingeschakeld om het project tot een goed einde te brengen. Deze leveranciers zijn bedrijven waar al vaker mee gewerkt is en die bekend zijn met de VraagTeken-werkprocessen. Op verzoek van de klant kan VraagTeken ook met diens voorkeursleveranciers werken.


slaapkamer inloopkast
Slaapkamer inloopkast
badkamer meubel
bergingkast
speelkamerkast
blind bevesticht vlondel en trap